fb  google  twitterr  pinterest  instagram  behance  youtube  tumblr

Aktuelno izdanje

bulevar br 11

Kulturna mapa Srbije

mapa

Kreativno ćoše

Autorsko vođenje kroz izložbu Nadežda Petrović

Velika galerija Doma vojske Srbije 28. novembra u 13 časova

Izložbu kojom se obeležava 100 godina od smrti Nadežde Petrović, tokom prvih nedelju dana od otvaranja videlo je 3000 posetilaca. Ove subote, 28. novembra u 13 časova, autorka izložbe, muzejski savetnik LJubica Miljković provešće posetioce kroz postavku. Tom prilikom zainteresovani će moći uz tumačenje autorke da prate dinamični razvoj Nadeždine umetnosti, da čuju o novinama i promenama koje ona unosi u umetnost Srbije, kao i o uticajima kojima se napajala i umetničkim prostranstvima u kojima je istraživala.


Narodni muzej u Beogradu i Medija centar „Odbrana" realizovali su izložbu Nadežda Petrović koju čini odabir od 73 slike iz kolekcije Narodnog muzeja odajući joj počast povdom 100 godina od njene smrti.


Izložba će biti otvorena od 19. novembra do 24. decembra 2015. godine.

Nadezda Petrovic Vezirov most 650

Gde tu živi umetnost?

gde tu zivi umetnost

Registracija korisnika

Otvaranjem naloga na portalu Bulevar Umetnosti postajete član Arterium mreže kreativnih stvaralaca, stručnjaka i ljubitelja umetnosti i kulture.

Edukacije

kurs lat

BUM Bilten

Ukoliko želite da primate redovne informacije u vezi sa novitetima na portalu Bulevar Umetnosti prijavite se na naš bilten a mi ćemo vam ga dostaviti na vašu mejl adresu.
Vaši podaci su zaštićeni i neće biti korišćeni u druge svrhe. Hvala na poverenju!

Razmena banera          Donacije i Sponzorstvo          Uslovi korišćenja

 

Sve informacije objavljene na sajtu su dobijene iz medija od strane organizacija i fizičkih lica kao javno dostupne, informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom smislu. S obzirom na to da od trenutka objavljivanja može doći do zastarevanja određenih informacija, portal „Bulevar Umetnosti‟ ne odgovara za tačnost objavljenih informacija. Portal „Bulevar Umetnosti‟ zadržava pravo da promeni ili modifikuje pravila po kojima radi. O svim promenama naše korisnike obavestićemo putem imejla ili preko portala. Sve sadržaje portal objavljuje u dobroj nameri i u informativne svrhe. Sve sadržaje portala koristite na sopstvenu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem istih. Pristup portalu i svim njegovim sekcijama dozvoljen je osobama svih uzrasta i potpuno je besplatan.