fb  twitter  pinterest  tumblr  behance  youtube

Arterium

bum logo Najnovije sa Bulevara bum logo


konkurs volonteri


 

   bum logo Zanimljivosti iz sveta umetnosti bum logo

Nrey Ad

nrey00Iza pseudonimuma Nrey Ad krije se Andriy Dykun iz Ukrajne koji se kako sam potpuno amaterski bavi fotomanipulacijom iz hobija. Mnogi nisu prihvatili ovu konstataciju i svrstavaju ga među uspešnije fotomanipulatore. Njegov portfolio možete pogledati ovde.

bum logo Konkursi iz oblasti umetnosti i kulture bum logo

bum logo Kulturna mapa Srbije bum logo


Aktuelno izdanje Bulevara

bum10 300

Nagrađujemo posetioce

fontana2

Donacije / Sponzorstvo

bum donacija

Bulevar Umetnosti je neprofitni projekat istoimenog udruženja a finansije potrebne za funkcionisanje istog prikupljamo putem donacija. Donaciju možete uplatiti na tekući račun udruženja:

 Udruženje "Bulevar umetnosti"

160-344618-48
Banca Intesa

Više Informacija ovde...

Newsletter

Ukoliko želite da primate redovne informacije u vezi sa novitetima na portalu Bulevar Umetnosti prijavite se na naš Newslwtter a mi ćemo vam ih dostaviti na vašu mejl adresu.

Vaši podaci su zaštićeni i neće biti korišćeni u druge svrhe. Hvala na poverenju!

Prijatelji Portala

Sve informacije objavljene na sajtu su dobijene iz medija, od strane organizacija i fizičkih lica kao javno dostupne, informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom smislu. S obzirom da od trenutka objavljivanja može doći do zastarivanja određenih informacija Bulevar Umetnosti Portal ne odgovara za tačnost objavljenih informacija. Bulevar Umetnosti Portal zadržava pravo da promeni ili modifikuje pravila po kojima radi. O svim promenama naše korisnike obavestićemo putem e-maila ili preko portala. Sve sadržaje portal objavljuje u dobroj nameri i informativne svrhe. Sve sadržaje portala koristite na sopstvenu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem istih. Pristup portalu i svim njegovim sekcijama dozvoljen je osobama svih uzrasta i potpuno besplatan.

Copyright © Bulevar Umetnosti Portal 2014